Det er søndag, og det er allerede 4 uker siden jeg dro fra Norge. Du allverden hvor mye jeg har opplevd på disse ukene, sikkert mer enn mange opplever på flere år.

I dag har det ikke skjedd de store tingene. Vi dro til sentrum kl 1000 for å overværre den engelske gudstjenesten i felles kristne kirken. Der var det folk fra mange land, men få norske. selv om det bor mellom 50 og 75 nordmenn her i byen. Pastoren er pinsevenn, men han ga svært lite inntrykk av det. Var flott fellessang ledet av en lovsangsgruppemed leder fra Fillipinene, og hun var meget dyktig (tidligere sanger i sit hjemland). Pastoren (forresten en mann på 76 år) holdt en veldig god tale. Av den typen talere som du håper ikke vil slutte.

Etter gudstjenesten var det ikke kirke kaffe, men kirke middag, velsmakende og nok til alle. I allefall ble jeg god og mett. Kirken driver et utstrakt barnearbeid til søndagsskolen henter de barn fra deler av byen hvor transporten ellers er minimal. Kan trygt anbefale et besøk til dere som skulle komme denne veien.

I en turist guide for byen hadde jeg leste at det skulle finnes en orkidee farm rett utenfor byen. Deen hadde ikke Egil hørt om, så vi måtte hjemom og finne brosjyren og finne ut hvor det var. Egil mente etter litt at det skulle han finne, og avgårde dro vi. På andre siden av byen fant vi et skilt som viste til en orkidee farm, men noen orkidee farm fant vi ikke, og dermed bar det tilbake til byen og hjem til en liten hvil.

Nå er vi på vei ut for å spise middag, så dette ble et kort innlegg med noen bilderav blomster.